Impressionant zet de puntjes

op uw bedrijfscommunicatie

Een nieuwe zaak gestart? Zelfstandig geworden? Een evenement organiseren? Uw organisatie op de kaart zetten?

 

U hebt maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken. Logisch dat u meteen wilt uitblinken. Hoe kan Impressionant daarbij helpen? Met mooi grafisch design en praktische communicatie tips. Zodat uw boodschap er meteen uit springt én ook nog eens lang blijft hangen.

 

Bekijk gerust de vele voorbeelden ter inspiratie.

> Uniek logo ontwerpen

Een naam maakt u uniek. Maar een logo maakt u zelfs nog unieker. Het vertelt in één oogopslag een heel verhaal: uw verhaal! Impressionant zorgt voor een grafisch ontwerp dat eruit springt. Al dan niet met een creatieve slogan of baseline.

 

> Professioneel visitekaartje maken

Uw visitekaartje is letterlijk … uw visitekaartje. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie glanzende UV-lak of matte plastificatie om extra op te vallen?

> Template voor briefhoofd of factuurhoofd

Gemak zit hem soms in kleine details. Zoals in standaard templates voor Word of Excel. Zo verschijnen uw logo en gegevens automatisch in elk briefhoofd, factuurhoofd of digitale handtekening in e-mails …

> Leuk werfbord maken

Reclame maken hoeft niet altijd op de klassieke manier. Aan het werk op een mooie plaats? Dan mag een leuk werfbord niet ontbreken.

> Etalage of bedrijfswagen beletteren

Bedrijfswagens zijn gratis rondrijdende reclameborden als u ze belettert met uw logo of een opvallende boodschap. Een magneetbord kan u makkelijk afnemen en herop kleven.

> Bedrijfskledij bedrukken of borduren

Laat uw bedrijfskledij bedrukken of borduren voor meer herkenbaarheid, professionaliteit en teamspirit.

> Originele verpakking ontwerpen

Een stijlvolle draagtas, een mooie cadeaubox of origineel inpakpapier.
Pak uw klanten in met een out-of-the-box verpakking.

> Advertenties plaatsen

3 seconden, zo lang heeft men gemiddeld aandacht voor een advertentie. Impressionant helpt u op een creatieve, stijlvolle manier je boodschap over te brengen en zorgt ervoor dat uw advertentie langer dan 3 seconden blijft hangen.

> Vindbare website bouwen

Uw website is je digitale alter ego. Maar dan in een vijver boordevol vissen. Er als eerste uitgevist worden? Zorg voor responsive webdesign om op alle media (pc, tablet, mobiel, smartphone) goed zichtbaar te zijn. En met SEO geoptimaliseerde teksten scoort u beter in de Google rankings.

> Creatieve teksten schrijven

Eén fout in uw tekst kan uw hele verhaal verknoeien. Maar een goede copywriter doet meer dan dat: hij zorgt ervoor dat je boodschap blijft hangen en zet de lezer aan tot doen.

> Uw producten fotograferen

Eén beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Maar één goed beeld zegt zeker meer dan duizend middelmatige shots. Elke fotograaf heeft oog voor
iets anders: food fotografie, product shots, sfeerbeelden, … Impressionant helpt u graag meezoeken naar de juiste fotograaf en begeleidt de fotoshoot indien nodig.

 

> Direct mailings versturen

Een verjaardagskaart, een op maat gemaakt magazine met de nieuwe collectie, een brief om een speciale actie aan te kondigen? Wedden dat u hiermee de gevoelige snaar van uw klant raakt.

> Aantrekkelijke brochure opstellen

Een goede brochure is als een etalage. Impressionant zorgt voor een mooie lay-out die aansluit bij uw logo en huisstijl alsook voor de straffe teksten die blijven plakken.

> Budgetvriendelijke flyers drukken

Speciale actie of evenement aankondigen? Uw activiteiten bekender maken? Een mooie flyer uitdelen op de juiste plaats doet wonderen. Impressionant helpt u bij beide.

> Digitale nieuwsbrief of e-mailing opstellen

Top-of-mind zijn, is één ding. Top-of-mind blijven, doet u door regelmatig een update van uw nieuwe producten, realisaties, evenementen naar uw database van geïnteresseerden te e-mailen.

Impressionant

Reclamebureau

 

Privacybeleid

 

Frenchlaan 51

8900 Ieper

 

057 79 79 99