×
Wat doen we Marketingadvies /Opleiding op maat Ons team Contact

De kracht van een sterk marketingplan.

Om de communicatie voor jouw bedrijf zo succesvol mogelijk te maken, stellen wij een aanpak op maat voor. Deze 6 stappen zorgen elk op hun beurt voor een beter resultaat. Een beproefde werkwijze waarvan we zeker zijn dat deze de nodige impact zal hebben.

We ontleden je huidig businessmodel en brengen alle factoren in kaart: jouw bedrijf, de sector, concurrenten, bestaande uitdagingen en kansen. Zo krijgen we het nodige inzicht om de juiste tools in te zetten voor jouw bedrijf.

Op basis van deze uitgebreide analyse, brengen we jouw missie overzichtelijk in beeld. Daaraan koppelen wij een visie om jouw doelstellingen te bereiken.


Missie

Dit is een algemene omschrijving van de bestaansredenen, de strategie en de waarden & normen van je onderneming. Zo komen we tot de antwoorden op wat je wil bereiken. 


Volgende zaken brengen we voor jou in beeld:
klantengroepen & -behoeften
producten & diensten
geografische markten
normen, waarden & sterktes van je bedrijf
concurrentieanalyse
doelstellingen
huidig gebruikte marketingtools

Visie
Een visie is een inspirerend, uitdagend en dynamisch beeld van de toekomst dat perspectieven biedt over een periode van drie tot vijf jaar.

Een eerste indruk maak je maar één keer. impressionant doet dat met creativiteit in alle vormen van je huisstijl. Wij helpen je net dat beetje anders te zijn, zodat je boodschap beter blijft plakken.

In deze fase slaan we aan het brainstormen. Welke boodschap brengen we? En welke marketingtool biedt voor jullie bedrijf de hoogste slaagkans? Het resultaat is een praktisch mediaplan, met zowel online als offline marketing, om jouw vooropgestelde doelen te bereiken. Daaruit kies je de tools die je wenst in te zetten.

Eens de marketingtools gekozen zijn, werken we deze voor jou uit. Zo streven we naar een planmatige communicatie met een duidelijk doel voor ogen. 

Op regelmatige tijdstippen evalueren we onze aanpak en sturen we bij waar nodig. Met altijd één doel voor ogen: jouw resultaten. Zo gaan we over van campagne naar champagne!

Nood aan een gestructureerde aanpak?
Vraag hier vrijblijvend offerte aan.